top of page
5T2A4948.jpg

Outdoor

Mijn reis achter de lens heeft me over verschillende continenten gebracht, van de ruige pieken van de Dolomieten tot de serene landschappen van Namibië. Met elke klik streef ik ernaar de essentie van elke bestemming vast te leggen en haar unieke verhaal met de wereld te delen.

Passie voor bergen:

In de bergen voel ik me het meest thuis. Sinds ik klein was, ben ik geobsedeerd door wandelen en skiën/snowboarden. De frisse berglucht, de adembenemende uitzichten en het gevoel van vrijheid dat gepaard gaat met het verkennen van ongerepte wildernis - het is een ervaring als geen ander. Of ik nu wandel, ski, snowboard of gewoon van het landschap geniet, de bergen hebben een speciale plek in mijn hart.

Missie:

Met mijn fotografie hoop ik anderen te inspireren om avontuur te omarmen en de schoonheid van onze planeet te ontdekken (en hier hopelijk beter mee om te gaan). Elke foto die ik neem is een getuigenis van de diversiteit en het wonder van onze wereld, en ik ben gepassioneerd om deze momenten van ontzag en ontdekking met anderen te delen.

Ga mee op avontuur:

Volg mijn reis terwijl ik doorga met het verkennen en vastleggen van de wereld, één frame tegelijk. Van epische berglandschappen tot levendige stadsgezichten, er is altijd iets nieuws te ontdekken, en ik nodig je uit om met me mee te gaan op dit ongelooflijke avontuur.

5T2A9878.jpg

WINTER

AD8A1479.jpg

ZOMER

AD8A2883.jpg

FOLLOW MY ADVENTURES ON INSTAGRAM: NINAROBINPHOTOGRAPHY 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page