top of page
AD8A2883.jpg
5T2A4911.jpg

Leer mij kennen

Mijn naam is Nina, een 25-jarige professionele fotograaf en beginnend videograaf, met een passie voor de buitenwereld. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de natuur en het maken van reizen, en al snel probeerde ik deze ervaringen vast te leggen. Ik richt me voornamelijk op opdrachten voor outdoor-gerelateerde merken en gebeurtenissen, zoals bruiloften, (dier)portretten en productshoots die buiten plaatsvinden. Dit doe ik nu ongeveer 3 jaar naast mijn studie Creative Business (die ik als het goed is binnen enkele maanden afrond). 

Mijn aanbod:

Als fotograaf richt ik mij vooral op opdrachten die te maken hebben met de natuur en de buitenwereld, met als doel mensen te inspireren om meer naar buiten te gaan en de schoonheid van de wereld te verkennen, hopelijk met meer respect voor het milieu. Deze opdrachten kunnen variëren van bruiloften, productshoots, portretten, evenementen, reizen tot dierenportretten, en meer. Ik heb ook een cursus gevolgd in studiofotografie, hoewel dit een uitzondering vormt op mijn gebruikelijke focus.

Waarom fotografie:

Eigenlijk begon alles toen ik op 15-jarige leeftijd mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Mijn vader was een fotograaf en in het begin leerde ik de basis van hem. Na de middelbare school heb ik een jaar grafische vormgeving gestudeerd, waar ik ook het vak fotografie volgde. Pas vanaf mijn 20e begon ik me echt te focussen op fotografie en volgde ik een cursus in studio portretfotografie. Rond mijn 22e heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ondertussen zijn er reis- en natuurfoto's van mij gepubliceerd in tijdschriften of kalenders van Columbus Travel, Zoom, Lonely Planet en National Geographic.

bottom of page